Familiar i artesanal

Pastissers des de 1970

L’any 1970 Àngel Carner i la seva dona Maria Sanfeliu, tots dos procedents del món de la pastisseria, van decidir muntar el seu propi establiment PASTISSERIA SANT JORDI.

La nostra història

L’any 1970 Àngel Carner i la seva dona Maria Sanfeliu, tots dos procedents del món de la pastisseria, van decidir muntar el seu propi establiment PASTISSERIA SANT JORDI, la ubicació escollida va ser el 68 del carrer Sol i Padrís, de Sabadell quan començava el naixement del barri i el carrer encara estava sense asfaltar.

Durant aquests anys i amb la incorporació de la segona generació de pastissers amb els fills, hem estat treballant amb la il·lusió i dedicació d’endolcir la vida dels nostres clients delitant-los amb una gran varietat de productes elaborats de forma artesanal amb matèries de màxima qualitat.

Amb l’esperit de superació constant i amb la llarga experiència acumulada, l’any 2002 es va inaugurar la segona botiga de l’Avda, Barberà, 106 de la mateixa localitat.

A Pastisseria Sant Jordi continuem treballant amb matèria primera natural i fem una elaboració artesanal i diària per aconseguir articles variats; qualitat que anava lligada amb la personalitat del fundador i Mestre Pastisser Àngel Carner, la seva passió per la feina ens ha ensenyat a seguir dia a dia intentant introduir noves creacions, així com noves matèries per tal de poder combinar la pastisseria de tota la vida amb la pastisseria més innovadora.

Aquests elements conformen la filosofia de l’establiment que són proporcionar un tracte acurat als clients, i tenir productes de qualitat.

Una empresa de caràcter familiar i artesanal, que compta amb dues generacions de pastissers, que treballen dia a dia per oferir un ampli assortiment de pastisseria dolça i salada, amb la màxima qualitat en les nostres creacions, per satisfer els gustos i paladars dels nostres clients.

Qualitat
ARTESANAL
FAMILIAR
PA CALENT
BOTIGA ONLINE
cÀtering
Prova els nostres productes

Recollida a la botiga o enviament a domicili!

Comprar