10 estris de rebosteria imprescindibles en la teva cuina

Et faràn la vida més fàcil

octubre 3, 2022

Utensilis de rebosteria i pastisseria que no harien de faltar en la teva cuina

Avui t’ajudarem en la teva cuina, i t’explicarem quins 10 estris de rebosteria imprescindibles per a la teva cuina per a poder fer postres fàcilment i en el menor temps possible.

Quins utensilis de reposteria i pasteleria no haurien de faltar en la cuina?

Intentarem ser el mes esquemàtic possible, perquè no acumulis accessoris de rebosteria innecessaris que t’ocupen espai inútilment.

Per tant, aquests són els accessoris de cuina que considerem indispensables per a fer les teves creacions de rebosteria:

  • Sempre es comença qualssevol postres pesant els ingredients, així que el principal utensili és un pes o bàscula de cuina.
  • Els recipients també són importants, necessitaràs bols de diferents grandàries per a posar la farina, sucre, batre ous.
  • Les culleres medidores són molt còmodes per a les mesures petites, a més hi ha moltes receptes que perquè ens surtin bé és fonamental posar la mesura exacta.
  • Una pastadora és molt important per a fer bones masses. Tenim dues opcions, que sigui manual, que solen tenir un motor mes petit i per tant menys capacitat de treball, o ens anem ja a una pastadora dempeus.
  • El corró també és un utensili de rebosteria imprescindible per a estirar qualsevol massa que el requereixi, com la massa per a galetes.
  • SHaurem de triar un bon motlle que s’adapti al que vulguem fer. Si fas molts pastissos o bescuits et recomano un de grandària intermèdia i que te de un bon rendiment. Pots triar entre motlles desmoldables o no. Això ja depèn de com t’agradi mes.
  • Una lira per a tallar un bescuit i poder posar farciment sense destrossar-lo és molt útil, et facilitarà la vida i estalviarà molts disgustos.
  • Un esprai desmoldant és genial perquè no es enganxi el bescuit i també t’ajudarà a estalviar temps.
  • Tenir un kit de diversos filtres i pispes pastisseres per a decorar postres i donar un toc professional quedant molt mes bonic.
  • Finalment no et poden faltar llengües i espàtules per a allisar i distribuir la crema. Sempre molt útils tant com utensili de cuina com per a rebosteria.

Esperem que aquest 10 estris de rebosteria imprescindibles per a la teva cuina t’ajudin per a les teves pròximes creacions.

Et faran la vida més fàcil a l’hora de realitzar els teus postres favorits.

Prova els nostres productes

Recollida a la botiga o enviament a domicili!

Comprar