Com fer un glacejat sense sucre en pols

Per als amants de les postres

desembre 5, 2022

Glacejat per paladars dolços

Si li preguntes a algunes persones, et diràn que un pastís no està realment acabat sense glacejat damunt. Dit això, no sempre és el més important. Molt sovint, enfornar pot significar tal atenció al detall enfocada en una altra part, que els tocs finals són alguna cosa així com una ocurrència tardia. Però això està bé. Normalment.

Per descomptat, hi ha altres moments en els quals necessites fer un glacejat d’última hora, però en explorar el teu armari per a enfornar t’adones que no tens els ingredients. Però no et preocupis, no tot està perdut. Aquí veurem com pots fer glacejat quan et quedis sense sucre en pols. I després, com un avantatge addicional, com fer glacejat fins i tot quan no tens llet ni mantega.

Com fer glacejat sense sucre en pols

Això no és només una alternativa per a quan no tens sucre en pols, sinó que segurament es convertirà en la recepta de glacejat d’algunes persones.

Es tracta d’un glacejat de crema de mantega amb una textura similar a la d’un mousse que d’un glacejat. Ara, el glacejat de crema de mantega tendeix a caure en dues categories: la crema de mantega americana clàssica, fàcil de fer però increïblement dolça, i la crema de mantega suïssa menys dolça però difícil de fer. El glacejat que farem és una combinació perfecta dels dos. És menys dolç que la versió americana però molt més fàcil de fer que la suïssa.

Ah, a més té l’avantatge afegit de tindre un sabor a xocolata.

Aquí et donarem una descripció general del mètode només per a demostrar-te el fàcil que és. Això també pot servir com a inspiració per a aquells que prefereixen trobar el seu propi camí en la cuina en lloc de seguir les receptes al peu de la lletra. Aquí hi ha una guia abreujada dels cinc passos per a fer aquest glacejat, seguida d’una descripció més detallada de cada pas:

  • Barrejar els ingredients secs i batre en la llet.
  • Bullir a foc lent, regirant, fins que espesseixi. Agrega vainilla.
  • Tapar i deixar refredar.
  • Batre durant un parell de minuts.
  • Agregui la mescla de xocolata a la mantega batuda fins que quedi esponjosa.

PAS UN
Combina la farina, el sucre, la sal i el cacau en pols en un bol, després transfereixe’l a una casserola. Aboca la llet mentre bats bé fins que tots els ingredients secs s’hagin dissolt i no quedin grumolls.

SEGON PAS
A foc lent, portar la paella a ebullició. Ramena contínuament per a assegurar-te de no cremar el fons. Una vegada que bombollegi, deixa que la mescla es cuini fins que s’espesseixi a la consistència de púding. Després apaga el foc, agrega l’extracte de vainilla i barreja bé durant un altre minut més o menys.

PAS TRES
Tira la mescla en un recipient poc profund i cobreix amb un embolcall de plàstic. Assegura’t que l’embolcall de plàstic toca la superfície de la mescla perquè no formi una pell, després deixa que es refredi. (Pots fer això en el refrigerador o en el taulell de la teva cuina, depenent de quant temps tinguis).

PAS QUATRE
Una vegada refredat, bat-ho un parell de minuts. Pots ometre aquest pas si desitjes un glacejat més dur més similar al gel.

PAS CINC
Bat la mantega estovada fins que quedi esponjosa i després comença a agregar la mescla de xocolata una cullerada alhora. Barreja bé després de cada cullerada de mescla de xocolata. El resultat final ha de ser espès i cremós.

La crema de mantega ara estarà llesta per a usar immediatament o es guardarà tapada en el refrigerador fins a set dies.

Com fer glacejat de xocolata sense sucre en pols i llet

Si no tens llet o sucre en pols, llavors tens una fantàstica recepta de glacejat de xocolata. És completament vegà i utilitza crema de coco en lloc de llet. Si no pots trobar la crema de coco, simplement pots treure la matèria espessa d’una llauna de llet de coco. Només asseguri’s de no sacsejar-ho distretament abans d’obrir-ho.

Com fer glacejat blanc sense sucre en pols

Si no t’agrada la xocolata, també pots fer un glacejat d’ermini (crema de mantega) que sigui blanc o simplement amb sabor de vainilla. Essencialment, tot el que necessites fer és tallar el poder del cacau i llest, tindràs glacejat blanc per al teu pastís en lloc de xocolata.

Una altra bona raó per a recomanar aquesta recepta senzilla i relativament saludable és l’ús de dàtils tendres per a complementar el sabor de la xocolata. Fins i tot si no ets vegà o et falta sucre en pols i llet, això només podria fer que aquesta sigui la teva primera opció de glacejat per a unes certes coses. Per què no provar-ho com a adreç per al teu pastís de fruites favorit?

Prova els nostres productes

Recollida a la botiga o enviament a domicili!

Comprar