Els 5 pastissos més famosos del món

Pastissos que tots coneixem

maig 22, 2023

Pastissos més famosos del món

Si hi ha alguna cosa que uneix a la majoria de les cultures a tot el món, és el seu amor per les postres. I entre les postres més populars, els pastissos ocupen un lloc especial. Des del clàssic pastís de xocolata fins als pastissos tradicionals de diferents països, hi ha una gran varietat d’opcions per a tots els gustos. En aquest article, et presentem els 5 pastissos més famosos del món.

1. Pastís de poma

El pastís de poma és unes postres clàssiques i un dels pastissos més populars a tot el món. Consisteix en una escorça de pastís farcida amb pomes dolces i una mescla d’espècies com la canyella. Sovint se serveix calent amb una bola de gelat de vainilla o nata muntada.

2. Tiramisú

El tiramisú és unes postres italianes que s’ha convertit en un dels pastissos més populars del món. És una mescla de formatge mascarpone, ous, sucre, cafè i bescuits mullats en licor de cafè. Se sol servir fred i és unes postres perfectes per a qualsevol ocasió.

3. Selva negra

La selva negra és un pastís originari d’Alemanya que s’ha tornat molt popular a tot el món. Consisteix en un bescuit de xocolata farcida amb crema i cireres. Després es cobreix amb més crema i s’adorna amb xocolata i cireres.

4. Pastís de pastanaga

El pastís de pastanaga és un pastís deliciós i saludable que ha guanyat popularitat en els últims anys. Es fa amb pastanagues ratllades, nous, espècies i una cobertura de formatge crema. És unes postres perfectes per a aquells que busquen una cosa dolça però no massa embafador.

5. Cheesecake

El cheesecake és un pastís de formatge originari de Grècia que s’ha popularitzat a tot el món. Consisteix en una mescla de formatge crema, ous, sucre i una base de galetes o bescuits. Sovint es cobreix amb fruites o xarops de fruites per a donar-li un toc extra de sabor.

Pastissos a Pastisseria Sant Jordi de Sabadell

T’esperàves que aquests fóssin els 5 pastissos més famosos del món?. Els pastissos són unes postres delicioses i populars a tot el món. Des del clàssic pastís de xocolata fins al pastís de poma i la selva negra, hi ha una gran varietat d’opcions per a tots els gustos. El tiramisú i el pastís de pastanaga també són opcions populars que s’han tornat molt populars a tot el món.

Si estàs buscant algún pastís per sorprendre als teus convidats o has de celebrar un aniversari, no dubtis a vindre a veuren’s! Tenim una gran varietat!

FAQs

Quin és el pastís més popular del món?
El pastís de poma és un dels pastissos més populars a tot el món.

D’on és originari el tiramisú?
El tiramisú és originari d’Itàlia.

Per què és el pastís de pastanaga considerat saludable?
El pastís de pastanaga es fa amb pastanagues ratllades i nous, la qual cosa ho fa una opció més saludable que altres pastissos.

Prova els nostres productes

Recollida a la botiga o enviament a domicili!

Comprar