Fleca sabadell

Pa acabat de fer

maig 23, 2022

Fleca i pastisseria a Sabadell

La nostra fleca Sabadell és una pastisseria familiar situada en el barri de Sant Oleguer, Sabadell. Ens especialitzem en pa, dolços, salats i altres deliciosos productes de fleca, així com sandvitxos i opcions de desdejuni.

Enfornem el nostre propi pa cada dia i ens assegurem que estigui fresc per a tu. Si no veus el que vols en la vitrina, pregunta’ns! Farem tot el possible per aconseguir-ho.

Creiem que menjar ha de ser una experiència relaxant que uneixi a les persones. En la nostra fleca Sabadell ens esforcem per fer que els nostres clients se sentin benvinguts i benvolguts a través del nostre servei càlid i ambient agradable. Oferim seients dins de la nostra fleca o fora a la nostra terrassa.

El nostre equip es dedica a crear els millors productes possibles alhora que proporciona un ambient divertit on tothom pot gaudir.

A la fleca Sabadell de la Pastisseria Sant Jordi creiem que el menjar ha de ser una font d’alegria. Som una mica més que una fleca: som la fleca de Sant Oleguer, on pots trobar des de pans acabats de coure i dolços fins a saborosos sandvitxos i aperitius salats. Tant si busques alguna cosa per a gaudir amb el teu cafè matutí com si necessites un esmorzar ràpid per a portar, tenim alguna cosa per a cada ocasió!

Prova els nostres productes

Recollida a la botiga o enviament a domicili!

Comprar