Forn de pa a Sabadell

Amants del pa

juliol 22, 2023

Forn de pa desde 1970

En el cor del barri de Sant Oleguer de Sabadell, trobem un autèntic tresor gastronòmic, un forn de pa a Sabadell, conegut com a Pastisseria Sant Jordi. Aquesta pastisseria i fleca artesana és una parada obligada per als amants del bon pa i els dolços tradicionals catalans. En aquest article, explorarem les delícies que ofereix aquest forn i pastisseria i descobrirem el seu paper important a la comunitat local.

Una breu història de Forn de pa a Sabadell

Forn de pa a Sabadell és una empresa familiar que ha estat en funcionament des de fa més de cinquanta anys. Va ser fundada per l’Àngel Carner i la seva dona Maria Sanfeliu, apassionats del món de la pastisseria i el pa artesà. Amb l’ajuda dels seus fills, va establir un negoci que avui en dia és sinònim de qualitat i tradició.

Les delicioses ofertes de Pastisseria Sant Jordi

Pans i pastissos artesans

La Pastisseria Sant Jordi, forn de pa a Sabadell, és famós per la seva gran varietat de pans artesans. Des de baguetes cruixents fins a pans de cereals integrals, hi ha una opció per a tots els gustos. A més, ofereixen una selecció de pastes i croissants frescos cada dia, perfectes per a un esmorzar deliciós.

Especialitats tradicionals catalanes

Pastisseria Sant Jordi manté viva la tradició culinària catalana. Els seus panellets, coques de recapte i neules són autèntiques joies de la gastronomia catalana. Amb sabors autèntics i ingredients de primera qualitat, cada mos és una experiència única.

Pastissos i confiteria personalitzats

Per a aquelles ocasions especials, Pastisseria Sant Jordi ofereix pastissos personalitzats i altres dolços exquisits. Des d’aniversaris fins a casaments, el seu equip de professionals pot crear peces mestres que combinin sabor i estètica per crear un record inoblidable.

L’artesania darrere la pastisseria

Utilitzant ingredients de qualitat

El secret de l’èxit de la Pastisseria Sant Jordi radica en la seva aposta per ingredients de primera qualitat. Utilitzen farines ecològiques, oli d’oliva verge extra i productes frescos de temporada per assegurar-se que cada producte sigui deliciós i saludable.

Tècniques de forn tradicionals

Aquest forn i pastisseria segueixen tècniques de pastisseria tradicionals que han estat transmeses de generació en generació. Els seus pans són elaborats pacientment, donant-los el temps necessari per aconseguir una textura i un sabor excepcionals. A més, les seves receptes són guardonades i es mantenen com a secrets de família.

Atenció als detalls i presentació

Cada producte de Pastisseria Sant Jordi és una obra d’art en si mateix. Els pastissers elaboren amb cura, atenent cada detall, des de la decoració fins a la presentació. Aquesta dedicació al detall fa que cada pastís o pa sigui un plaer per a la vista i el paladar.

La importància de Pastisseria Sant Jordi a la comunitat

Una institució culinària

Pastisseria Sant Jordi no és només un forn i pastisseria; és una institució culinària a Sabadell. Generació rere generació, les famílies han gaudit dels seus productes, convertint aquest establiment en part de la seva pròpia història.

Suport als agricultors i proveïdors locals

La Pastisseria Sant Jordi de Sabadell té un compromís amb la sostenibilitat i el suport als agricultors locals. Treballen de prop amb els pagesos de la zona per obtenir ingredients frescos i de proximitat. Aquesta relació beneficia tant als clients com a la comunitat agrícola.

Catering per a ocasions especials

Des de celebracions familiars fins a esdeveniments empresarials, Pastisseria Sant Jordi és el lloc perfecte per encarregar dolços i pastissos per a qualsevol ocasió especial. Amb la seva àmplia gamma de productes i la seva capacitat per personalitzar cada encàrrec, segur que superaran totes les expectatives.

El nostre forn de pa a Sabadell, conegut com a Pastisseria Sant Jordi, és un lloc imprescindible per als amants del bon pa i els dolços tradicionals catalans. Amb la nostra artesania, qualitat excepcional i un lligam fort amb la comunitat, els nostres establiments mantenen viva la rica tradició gastronòmica de la regió.

Prova els nostres productes

Recollida a la botiga o enviament a domicili!

Comprar