L’art del croissant

La regla d’or és menjar un croissant acabat de coure. Aquesta és una regla d’or per a totes les fleques. Segueix els següents consells sobre com aprofitar al màxim cada mossegada.

gener 2, 2023

Dona’t el plaer de menjar un croissant

Tria un croissant fet amb mantega pura i menja’l tebi o a temperatura ambient

La regla d’or és menjar un croissant acabat de coure. Aquesta és una regla d’or per a totes les fleques. A la Pastisseria Sant Jordi els nostres croissants mai tenen més de 4 hores. Provem i enfornem durant tot el dia perquè els croissants han d’estar acabats de sortir del forn per a estar en el seu millor punt.

Triï un croissant que estigui fet amb mantega pura. Aquest és un component crucial d’un croissant autèntic.

Suaument tebi és el millor. Si estàs a casa, pots escalfar els teus croissants ficant-los en el forn durant 5 minuts a 175 °C (ventilador de 155 °). El segon millor és menjar el teu croissant a temperatura ambient.

Pren-te el temps per a gaudir d’un croissant, és millor que menjar-ho ràpid!

Fer un croissant requereix molt temps i molta paciència i habilitat per a fer-ho. L’escorça gloriosament daurada i cruixent resultant i el centre deliciosament suau mereixen ser assaborits. Pren-te el temps per a asseure’s amb la teva beguda calenta preferida i gaudeix cada mossegada del teu croissant.

Com evitar quedar cobert de trossos de croissant

Una forma senzilla de fer això és aconseguir un tovalló gran i embolicar-lo al voltant de la meitat inferior del croissant, després menjar-lo de dalt cap avall. Això evita tenir els dits coberts de mantega i massa.

Un altre hàbit és submergir el croissant breument en la teva beguda calenta preferida (recomanem un bon cafè amb llet) abans de cada mossegada. Si, algunes parts de pasta fullada quedaran en el teu cafè, però no pertot arreu!

Algunes persones recomanen menjar el croissant amb ganivet i forquilla. Això resol el problema dels dits mantegosos, però és menys divertit!

Les millors addicions a un croissant

Sí, sabem que un croissant és deliciós tal com és, però afegir una mica de melmelada de molt bona qualitat també és diví.

Farcit amb rodanxes de fruita, com per exemple maduixes, i una cullerada de crema batuda, un croissant es converteix en una delícia deliciosament dolça per a gaudir en qualsevol moment del dia.

Els croissants són ‘sandvitxos’ versàtils i satisfactoris quan es tallen per la meitat i s’emplenen amb delícies salades com a formatge en rodanxes, pernil en rodanxes fines, ous regirats amb formatge, ou ferrat, truita o qualsevol combinació d’aquests.

Y finalmente….

…Una simple qüestió d’anar a buscar un plat per a recollir les engrunes i un tovalló per als nostres dits, estripar alegrement el nostre croissant i menjar-lo. És un dels petits plaers de la vida i una manera meravellosa de començar la dia. Ho recomanem, bon profit!

Prova els nostres productes

Recollida a la botiga o enviament a domicili!

Comprar