Les nostres 5 claus per intentar ser la millor pastisseria de Sabadell

Sacrifici i passió

setembre 5, 2022

Voleu saber quin és el secret del nostre èxit?

Sens dubte és una de les preguntes que més ens formulen. Aquesta interrogant no es resol amb una simple fórmula matemàtica. Triomfar a la nostra ciutat elaborant dolços i pastissos és un treball ardu i que requereix molta passió.

Sabent el difícil que és aconseguir l’èxit en el nostre sector, volem compartir amb vosaltres 5 claus que ens ajuden dia a dia a ser considerad la millor pastisseria de Sabadell.

Elaborar productes artesanals.

Un dels secret del nostre èxit és l’elaboració diària dels productes en el nostre obrador, totalment artesanals i amb ingredients especialment seleccionats.

Assumir un compromís de qualitat en la realització dels dolços garantirà la confiança i la fidelitat dels clients.

Donar un servei 100% personalitzat.

És de vital importància oferir als clients un valor afegit en el servei. En el cas de les pastisseries la personalització juga un paper molt important, ja que aconseguirem brindar als clients una atenció cuidada que no trobaran en grans superfícies.

Ens agrada adaptar-nos a les vostres necessitats!

Crear productes únics.

Els dolços han de tenir un toc especial, alguna cosa que els faci diferents a la resta: una presentació impactant, noves textures, pastissos personalitzats, jugar amb els sabors…

D’aquesta manera aconseguim que el client que provi el nostre dolç reconegui immediatament la pastisseria que l’ha realitzat.

Adaptar-se als canvis.

A Catalunya el món de la rebosteria sofreix canvis constants tant en la manera de confeccionar els productes com en la demanda dels clients. Per això hem d’estar al dia de les tendències de la nostra ciutat.

A Pastisseria Sant Jordi tenim molt en compte aquest punt, per exemple: al llarg dels anys hem après a equilibrar la pastisseria tradicional catalana amb receptes innovadores.

La ubicació és clau per a l’èxit.

L’emplaçament de la pastisseria i les característiques del seu espai són determinants en la posició competitiva del negoci. Una ubicació amb molt de trànsit, atractiva i de fàcil accés és sens dubte un altre dels nostres punts forts.

No oblideu visitar le nostres pastisseries a Sabadell. La millor pastisseria de Sabadell. Us esperem!

Prova els nostres productes

Recollida a la botiga o enviament a domicili!

Comprar