Pastisseria a domicili Sabadell

La pastisseria online des de casa teva

març 7, 2022

Gaudeix de la Pastisseria Sant Jordi a casa teva

A la Pastisseria Sant Jordi oferim el servei de pastisseria a domicili gràcies a disposar de la nostra pastisseria online. A la Pastisseria Sant Jordi comptem amb una experiència de més de 50 anys en el sector de la rebosteria. Situats a Sabadell.

La nostra àmplia experiència i el nostre gran equip s’encarreguen de realitzar serveis de pastisseria a domicili de tots els nostres productes com per exemple els nostres pastissos a domicili per tota la ciutat de Sabadell. Realitzem comandes a domicili i serveis de rebosteria. També realitzem comandes a fora de Sabadell, en zones més allunyades però la comanda ha de superar un mínim, posin-se en contacte amb nosaltres.

Comptem amb tots els nostres productes per a portar a domicili.
Encarregui, reculli i gaudeixis de la Pastisseria Sant Jordi a la seva casa.

A Pastisseria Sant Jordi oferim tota una gamma de productes artesans en salat i dolç per a les seves celebracions. Disposem d’una àmplia varietat de productes així com productes de temporada per a qualsevol època de l’any.

Si desitja realitzar comandes especials, no dubti a visitar-nos i consultar-nos, l’ajudarem en tot el que necessiti.

Per a finalitzar donar-vos les gràcies a tots per fer-nos créixer dia a dia. Si busques pastisseries a Sabadell, estàs en la pastisseria adequada. Benvinguts a la web de la pastisseria Sant Jordi, en aquesta pastisseria online podràs veure tota la nostra àmplia gamma de bolleria, salats, pastissos, catering.

Prova els nostres productes

Recollida a la botiga o enviament a domicili!

Comprar