Pastissos a domicili

Res més veure’ls t’enamoraràs

abril 18, 2022

Els pastissos te’ls portem a casa

Pots utilitzar l’excusa que vulguis. No pots amagar les ganes de menjar un pastís…I què millor que avisar-nos i utilitzar el nostre servei de pastissos a domicili.

Ens agrada menjar bé, i un bon pastís, un bescuit, etc.. alegra el dia a qualsevol. No ho podem evitar. I ara, des de casa, ja sigui amb la família o amb amics, també podem gaudir còmodament amb els millors pastissos a domicili, o dolços per a satisfer el nostre paladar. Si, és un vici i és meravellós.

A Pastisseria Sant Jordi apostem per fer cada vegada més accessible la nostra pastisseria a tot aquell que vulgui tenir un trosset de nosaltres. Pots fer la teva comanda en línia, amb enviament a domicili o per a recollir a la botiga, de dimarts a diumenge.

Amb els nostres pastissos, gaudiràs de lliurament a domicili a Sabadell, per als teus pastissos, pastissos personalitzats o qualsevol dels nostres productes de pastisseria, assegurant que arriba en perfecte estat i refrigerat convenientment.

Els teus pastissos amb foto o imatge en qualsevol format impreses en paper de sucre amb tinta comestible, quedaran perfectes, gràcies al nostre departament de disseny gràfic professional.

El nostre propòsit, serà sempre que gaudis de l’esdeveniment que realitzis, amb la tranquil·litat de deixar la resta a les nostres mans.

Prova els nostres productes

Recollida a la botiga o enviament a domicili!

Comprar