Pastissos petits, petits plaers en format reduït

Per gaudir en petites dimensions

maig 2, 2022

Dolços moments per a tu

Hi ha petits plaers que a la vida no podem evitar. Pastissos petits per poder gaudir tranquil·lament, sense por que pugui quedar la meitat, ja que són de petites dimensions per poder assaborir sense passar-se. Oferim una àmplia carta de pastissos per als petits i grans de la casa.

Els nostres pastissos petits són un dels productes més demandats pels qui ens visiten en les nostres pastisseries Sant Jordi a Sabadell. Us deixem més avall, una selecció dels més demanats perquè pugueu demanar online i tu portarem a casa.

Teniu una gran varietat de gustos per a què segur trobareu el que us agrada més, de xocolata, de nata, trufa, llimona, pastanaga, formatge, etc.

Aquests pastissos petits s’elaboren en la mateixa fornada que els de major grandària, comparteixen ingredients i procés d’elaboració artesanal en el nostre obrador. On els nostres mestres pastissers han sabut conservar l’essència de la pastisseria Sant Jordi en aquest format reduït. Perquè l’única cosa que canvia entre aquests pastissos petits i els habituals de les nostres vitrines és la grandària.

Ideals per a regal, per a celebracions familiars, trobades d’amics, els nostres pastissos petits són, avui dia, un dels nostres ambaixadors més universals, una versió més petita, però que conserva la cura de Sant Jordi Sabadell pels ingredients naturals i el sabor artesà de sempre que ens caracteritza.

Això sí, podem veure el costat positiu: en ser més petits, podem tastar més varietats sense menjar molt més 😉 T’animes?

Prova els nostres productes

Recollida a la botiga o enviament a domicili!

Comprar