Quant temps duren els pastissos a la nevera?

Cada celebració exigeix un pastís ja que a tots ens encanta. És una delícia dolça que ningú es pot resistir.

març 6, 2023

La vida d’un pastís dins de la nevera pot dependre de multitud de factors

Els pastissos són unes postres delicioses i populars que sovint es compren o es fan a casa per a ocasions especials o simplement com una llaminadura. No obstant això, moltes persones es pregunten quant temps duren els pastissos a la nevera. Aquí hi ha alguns consells per a ajudar-te a respondre a aquesta pregunta.

  1. Durada dels pastissos sense farciment: Els pastissos sense farciment, com els pastissos de pastanaga o de poma, poden durar de 3 a 5 dies en la nevera si es mantenen ben coberts i en un envàs hermètic.
  2. Durada dels pastissos amb farciment: Els pastissos amb farciment, com els pastissos de formatge o de fruites, poden durar de 2 a 3 dies en la nevera si es mantenen ben coberts i en un envàs hermètic.
  3. Durada dels pastissos amb crema: Els pastissos amb crema, com els pastissos de chantilly o de maduixes, han de consumir-se dins d’1 o 2 dies ja que la crema pot espatllar-se fàcilment.
  4. Consells per a prolongar la durada dels pastissos: Per a prolongar la durada dels pastissos, és important mantenir-los en un lloc fresc i sec, com la nevera, i cobrir-los bé amb paper d’alumini o plàstic per a evitar l’exposició a l’aire. A més, és important no barrejar sabors de pastissos quan els guardis per a evitar afectar el seu sabor i frescor.

La durada dels pastissos a la nevera depèn del tipus de pastís i del farciment que tingui. No obstant això, seguint els consells anteriors, pots prolongar la durada dels pastissos i gaudir del seu deliciós sabor i frescor durant més temps. Gaudeix dels pastissos!

Prova els nostres productes

Recollida a la botiga o enviament a domicili!

Comprar