¿Quina és la diferència entre confiteria i fleca?

desembre 19, 2022

Solucionem tots els dubtes entre confiteria i fleca

La diferència clau entre la confiteria i la fleca és que la confiteria es refereix als aliments i postres fets de sucre i xocolata, mentre que la fleca es refereix als aliments que estan fets de farina i enfornats en un forn.

A més, un lloc on es venen dolços es diu confiteria, i un lloc on es venen productes alimentaris de fleca es diu fleca.

Què és una Confiteria?

Confiteria és el nom que usem per a referir-nos als aliments que s’elaboren amb sucre i xocolates. La majoria de les postres i dolços que són rics en sucre i sabors dolços també entren en la categoria de confiteria. La confiteria es divideix en dues categories, com els dolços de fleca i els dolços de sucre. Els articles alimentosos com a pastissos i pastissos dolços s’inclouen en la confecció de forners, mentre que els articles alimentosos com a dolços, xocolates, gomes de mastegar i dolços es troben en la categoria de confiteria de sucre.

Amb les noves modificacions del camp de la confiteria, existeixen confiteries personalitzades que són lliures de sucre. Els dolços s’utilitzen en relació amb celebracions i esdeveniments. En molts països, les confiteries estan relacionades amb molts esdeveniments culturals. Per exemple, pastissos de noces en funcions de noces, pastissos d’aniversaris en celebracions d’aniversaris i dolços i dolços en festes d’Halloween. A més, les botigues que venen dolces i dolços també es coneixen com a confiteries.

Què és una Fleca?

La fleca es refereix als aliments elaborats amb farina i enfornats en forns. Els aliments com el pa, les coques, els pastissos i els pastissos pertanyen a la categoria d’aliments de fleca. També usem el nom de fleca per a referir-nos a les botigues que venen articles de fleca. Les fleques venen no sols productes enfornats sinó també articles de confiteria.

Els aliments enfornats tenen una història molt llarga. Generalment, els articles de fleca es fabriquen i venen en cafeteries, botigues de te i restaurants. En la majoria d’aquests llocs, se serveix cafè o te juntament amb productes de fleca. Atès que els articles de fleca estan fets de farina, aquests tipus d’aliments són rics en carbohidrats. La majoria de les ocasions especials a tot el món s’adornen amb productes de fleca. No obstant això, els articles de fleca són diferents d’un país a un altre. Encara que la massa de farina s’usa per a fer aliments en general, les formes i els ingredients dels aliments poden diferir entre si.

Quina és la diferència entre confiteria i fleca?

La diferència clau entre la confiteria i la fleca és que els aliments de confiteria estan fets de sucre i xocolates, mentre que els aliments de fleca estan fets de farina. Encara que la fleca produeix productes alimentosos dolços i salats, la confiteria només serveix productes dolços. A més, la fleca produeix i ven aliments bàsics com a pa, postres i refrigeris, mentre que la confiteria no ven aliments per als menjars principals. Només ven dolços i postres. L’altra diferència entre la rebosteria i la fleca és que, atès que els aliments de fleca es componen de farina, són rics en hidrats de carboni, mentre que els dolços són rics tant en sucre com en hidrats de carboni, ja que són dolços. Quan parlem de llocs, la confiteria és un lloc que ven dolços, mentre que la fleca és un lloc que ven articles de fleca.

Conclusió de Confiteria vs Fleca

Tant els dolços com els aliments de fleca s’associen amb celebracions i festes. La diferència clau entre la confiteria i la fleca és que els articles de confiteria estan fets de sucre i xocolates, mentre que els articles de fleca estan fets amb farina i enfornats en un forn.

Prova els nostres productes

Recollida a la botiga o enviament a domicili!

Comprar