Raons per triar la nostra cafeteria pastisseria Sabadell

La passió pel nostre ofici any rere any ens omple d’orgull

desembre 6, 2021

Els anys ens avalen

Si alguna cosa ens porta enamorant des de 1970 és l’agradable olor que desprèn l’obrador, l’encant de l’ambient i el públic exquisit que entra cada dia a les nostres botigues… però triar una cafeteria pastisseria Sabadell mai ha estat fàcil, la competència és cada vegada major i la qualitat i professionalitat s’acosta cada dia més a la perfecció. Treballem per a això i així es veu recompensat, per això avui des de Pastisseria Sant Jordi hem dedicat un post a convènce’t de per què triar-nos. No te’n penediràs!

Per què triar la nostra cafeteria pastisseria Sabadell?

– Portem 51 anys endolcint els teus dies, l’experiència és la nostra millor carta de presentació. Hem alimentat milions de paladars i descobert milers de sabors per a sorprendre’t cada vegada que et vingui de gust tornar.

– Utilitzem matèries primeres de primera qualitat per a tots els nostres productes, cuidant el disseny amb manyaga.

– No sols som un obrador també una cafeteria! Podràs asseure’t a degustar tots els nostres dolços i a mantenir una amena conversa.

– Seguim totes les recomanacions pertinents per al normal desenvolupament de la nostra activitat amb el Covid – 19. Mantenir la distància de seguretat, l’ús obligatori de la mascareta i desinfecció de totes les zones tant dins com fora de l’obrador.

– En la nostra cafeteria pastisseria Sabadell podràs trobar en totes dues botigues pràcticament la mateixa varietat de producte i a la mateixa grandària.

– No sols venem a peu de carrer, també realitzem postres, pastissos i dolços per a hostaleria i empreses de servei d’àpats per a tots els públics!

Quin és el producte preferit de la nostra cafeteria pastisseria Sabadell?

No hi ha millor judici que el dels nostres clients. Tenim una gran varietat de productes i aquest son uns d’ells…

A quines esperes per a provar els nostres productes? Estem al carrer Sol i Padrís 68 i a l’Av. Barberà 106. Vine a conèixen’s!

Prova els nostres productes

Recollida a la botiga o enviament a domicili!

Comprar