Rebosteria sabadell

Regala’t dolç

juny 6, 2022

Deliciosa rebosteria a Sabadell

La Rebosteria Sabadell de la Pastisseria Sant Jordi és el lloc perfecte per a comprar un o dos pastissos.

Creiem que el bon menjar ha de ser gaudit per tots, per la qual cosa fem els nostres productes amb amor i cura. Ens encanta veure la teva cara quan proves la nostra bolleria per primera vegada!

Però no sols nosaltres, també tu! Creiem que tothom es mereix poder gaudir d’una deliciosa bolleria, independentment de les seves necessitats o preferències alimentàries. Per això tenim una gran varietat de productes perquè triïs: magdalenes, pastissos, galetes i altres delícies, tenim de tot! I no et preocupis si no estàs segur de quina mena de pastisseria t’agradaria provar avui: el nostre personal és aquí per a ajudar-te. Només has de demanar una recomanació a un d’ells i estaran encantats de suggerir-te una cosa perfecta per als teus gustos.

Aquí pots aconseguir els teus dolços favorits: pastissos, donuts, rotllos de canyella, brioixeria… i la llista continua! Tenim de tot, des d’un simple dònut de xocolata fins a un pastís de tres pisos amb tots els adorns.

A la Rebosteria Sabadell hem esmentat que també tenim una àmplia selecció d’aperitius salats? Els nostres sandvitxos s’elaboren amb ingredients frescos i s’enfornen diàriament. Tenim entrepants, brioxeria, pastissos tant petits i grans, coques, bombons…vine a tastar-ne!

La nostra Rebosteria Sabadell es troba a Sol i Padrís i Avinguda Barberà, així que passa’t avui mateix i regala’t algo dolç.

Prova els nostres productes

Recollida a la botiga o enviament a domicili!

Comprar