Saps identificar un bon cafè?

El bon cafè a Pastisseria Sant Jordi

agost 1, 2022

Orgullosos dels nostres pastissos y dolços però també del nostre cafè

A Pastisseria Sant Jordi estem molt orgullosos dels nostres pastissos i dolços, però també ho estem del nostre bon cafè.

Podem afirmar, sense cap dubte, que és un dels millors cafès que podràs trobar a la ciutat de Sabadell.

Ara bé, ho diem nosaltres perquè ho sabem, però la qüestió és si tu saps identificar un cafè de qualitat. I perquè el puguis fer sense cap problema, et donarem algunes claus fonamentals que et poden donar una bona pista. Preparat?

Color

Encara que et sembli mentida, el color del cafè és un gran indicador de la seva qualitat, perquè depèn de la forma en la qual s’hagi torrat. Si el cafè és més aviat negre, s’ha torrat més, i si és més claret, el seu torrat ha estat menor. El millor és que el cafè tingui un color intermedi. Aquest és el de millor torrat, i el de millor sabor.

Aroma

Segur que has anat alguna vegada pel carrer i has sentit l’olor de cafè. A nosaltres ens encanta. Les aromes del bon cafè, del de qualitat, són les olors de fusta, terra, carbó, cautxú, goma, palla o cendra.

Quin gust té el bon cafè?

Si t’agrada el cafè tant com ens agrada a nosaltres, aquest és l’indicador fonamental de la qualitat del cafè de veritat, com el que et servim en Confiteria Ochoa. Encara que el cafè, sol pensar-se, que té un sabor amarg, la veritat és que és a l’inrevés. Un cafè de qualitat està equilibrat, té a parts iguals acidesa i dolçor. Al bon cafè no cal posar-li sucre, ja que el fruit del qual ve ja té sucres naturals. El sabor depèn en gran part del procés pel qual s’ha torrat.

Quan s’ha torrat?

Saber això també és important, ja que així sabem si el cafè és més o menys fresc. És tan important com ho és la data de caducitat del gra.

On se serveix?

Doncs no, no és el mateix que et prenguis el cafè en una tassa o en un got de cristall. Si pots triar, demana que et posin el cafè en tassa, ja que el cafè no es «pega» a la superfície d’aquesta, i pots gaudir de tot el seu sabor.

Vine a Pastisseria Sant Jordi si vols gaudir del millor cafè

A Pastisseria Sant Jordi no sols t’oferim els millors dolços i pastissos realitzats en el nostre propi forn, sinó que a més, servim un cafè de qualitat superior.

Prova els nostres productes

Recollida a la botiga o enviament a domicili!

Comprar