Servei de catering a Sabadell

Catering a Sabadell per a festes familiars i d’empresa.

febrer 21, 2022

Gaudeix d’un bon catering a Sabadell

Per a les seves festes familiars i/o d’empresa podrà disposar del servei de catering a Sabadell de la Pastisseria Sant Jordi, estudiarem el seu cas personalment i l’assessorarem amb l’objectiu d’oferir-li la millor atenció, adequada a les seves necessitats i pressupost.

Les celebracions familiars són el recurs amb el qual compten les famílies per a educar als nens, ampliar i mantenir la seva xarxa social i mostrar les seves tradicions als altres. Aquestes reunions es converteixen en moments familiars importants on els nens tenen l’oportunitat de relacionar-se amb altres parents de diferents edats. I a més, aprendre habilitats socials, donar el seu punt de vista, ser partícip dels costums familiars i sentir la proximitat, l’estima i pertinença a la seva família, aspecte que repercuteix directament en la seva autoestima.

La família i en particular els pares i les mares, constitueixen l’agent educatiu més important i influent en el desenvolupament dels nens.
A través de la família aprenem normes, pautes de comportament, regles… i rebem amor, afecte, seguretat, etc. Les festes familiars són l’escenari ideal per a tot això.

A tots ens agraden les celebracions familiars, no importa si són d’aniversaris, Nadal o qualsevol altre esdeveniment especial. Són moments on s’aconsegueix una gran connexió amb els altres membres de la família potenciant el sentiment d’unitat. I què millor, que aquestes celebracions tant especials vagin acompanyats d’un servei de catering a Sabadell de la Pastisseria Sant Jordi?

Els nostres productes s’elaboren artesanalment amb les millors matèries primeres de primera qualitat, a més treballem sobre comanda per a oferir la major durada i enviar les postres recentment fetes. Si necessites un servei de catering a Sabadell per algún esdeveniment que vagis a celebrar, no dubtis en contactar amb nosaltres.

Prova els nostres productes

Recollida a la botiga o enviament a domicili!

Comprar